مواد لازم برای 5 نفر:
سینه مرغ 1.5 عدد
قارچ تقریبا یک کیلو
آرد دو قاشق غذاخوری
شیر یه لیوان بزرگ و پــــر
نمک به مقدار دلخواه
روغن برای سرخ کردن
کره یه کوچولو (دلخواه)
چیپس خلالی برای روی غذا نیم بسته
طرز تهیه :
مرغ رو خورد کنید حبه ای و بریزید تو قابلمه با یه ذره روغن سرخ کنید و نمک رو هم بریزید روش. وقتی که آب انداخت و پخت و داشت سرخ میشد قارچها رو که شستید و حبه ای خورد کردید بریزید روش و درشو بذارید تا قارچها آب بندازه. مرغ با آب همین قارچها می پزه. ( اصلا آب اضافه نکنید) وقتی آبش در حد نصف پیمانه شد توی یه لیوان شیر سرد رو با دو قاشق آرد قاطی کنید و هم بزنید. و اون رو به مواد قابلمه اضافه کنید. هم بزنید و نمکشو تنظیم کمید. حواستون باشه زود ته میگیره! باید یه ذره غلیظ بشه ... اما شما هرچقدر دوست داشتید بذارید غلیظ بشه. آخرشم کرده رو بندازید توش.
بریزید توی یه ظرف و روشم با چیپس خلالی بپوشونید و نوش جان کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر